GÁBOR CIPŐKÉSZÍTŐ MŰHELY

Rólunk

Tánccipők

Fellépő cipők

Alkalmi cipők

Fantázia cipők

Méretvétel

Cipőjavítás

Bokacipők, Csizmák

Kapcsolat

Immáron 24. éve üzemel üzletünk a Madách Színház oldalában. Ha bemerészkednek az Erzsébet krt. 25-27 sz. alatti udvarba, különleges fellépő, alkalmi, tánc illetve utcai viseletre alkalmas cipők és csizmák világa nyílik meg a szemünk előtt. Családunk generációkra visszanyúlóan őrzi a faszeges, ragasztott technológiával, kézzel készített, kizárólag bőrből készült cipők és csizmák készítésének titkát.

Legyen bármilyen egyedi, egyéni álma, mi megvalósítjuk!

Személyre szabott, kényelmes viselet, hiszen lábméret utáni megrendelésre is dolgozunk. Vásárlóink között egyre többen készíttetnek színházi fellépésre, esküvőkre, illetve táncoláshoz szükséges cipőket és csizmákat. Kattintson a Méretvétel menüpontra és megtudhatja, hogyan mérheti meg otthon saját lábméretét abban az esetben, ha semmiképp sem tudna személyesen megjelenni. Figyelem! A méretvétel esetén mindig az a legjobb, ha szakember végzi el!

Ami nem utolsó szempont, hogy megfizethető áron dolgozunk, ugyanakkor minőséget is garantálunk, egyes részekre kiterjedő garanciális szervizzel. Aki még nem járt itt, de már tervezgette, hogy egy valódi bőrcipő vagy csizma birtokosa legyen, keressen fel bennünket! Ha már járt nálunk, nézzen vissza hozzánk, folyamatosan bővülő és újuló termékkínálatunk mindig kellemes meglepetéseket tud okozni.